Pressmeddelande

2024-05-29 Stockholm

Adviser Partner blir stolt samarbetspartner till Handelshögskolans SSE Business Lab

Vi är glada att tillkännage vårt partnerskap med Handelshögskolans SSE Business Lab, en av Europas ledande startupinkubatorer. SSE Business Lab har sedan starten 2001 stöttat över 290 företag, inklusive välkända framgångar som Klarna, Budbee och Voi Technology. SSE Business Lab blev av Financial Times 2024 utsedda till en av Europas ledande inkubatorer.

https://www.hhs.se/en/about-us/news/sse-business-lab/2024/sse-business-lab-financial-times/

Adviser Partner är stolta över att stödja SSE Business Labs startups genom att erbjuda vår expertis inom försäljningsstrategi och affärsutveckling. Vårt mål är att hjälpa dessa innovativa företag att öka och accelerera sin försäljning, och därmed bidra till deras långsiktiga framgång.

”Vi ser fram emot att arbeta nära dessa lovande entreprenörer och stödja deras tillväxtresa. Genom vår omfattande erfarenhet och våra verktyg för försäljningsoptimering är vi övertygade om att vi kan göra en verklig skillnad för företagen inom SSE Business Lab”, säger Henrik Henriksson delägare, Adviser Partner.

Som en del av detta partnerskap kommer Adviser Partner att erbjuda rådgivning, mentorskap och workshops för att utrusta startups med de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas på marknaden. Vi är övertygade om att vår insats kommer att hjälpa till att skapa fler framgångsrika och hållbara företag som kan bidra positivt till ekonomin.

 Vi ser fram emot att påbörja detta spännande samarbete och bidra till framtida framgångar inom SSE Business Lab.

För mer information om vårt partnerskap och våra tjänster, besök gärna vår hemsida www.adviser-partner.se  eller kontakta oss direkt.

Om Adviser Partner

Adviser Partner är The Sales Expansion Company – specialisten på att skapa högre försäljning och expansion för företag. Sedan 2002 har vi konsulterat och tränat tusentals företag och tiotusentals VD, försäljningsdirektörer, försäljningschefer, säljcoacher, säljare och icke-säljare till högre och mer lönsamma resultat.

Om SSE Business Lab

SSE Business Lab är startupinkubatorn vid Handelshögskolan i Stockholm. Inkubatorn är en integrerad del av skolan och arbetar för att uppmuntra entreprenörskap bland dess studenter, alumner och fakultet. Genom coachning, mentorskap, workshops, och tillgång till ett förstklassigt investerarnätverk, hjälper SSE Business Lab startupbolag utveckla sina idéer, accelerera sin tillväxt, och skapa positiv inverkan. Inkubatorn tillhandahåller stöd från ett brett nätverk av samarbetspartners, såsom Microsoft for Startups, Scrive, PE Accounting och Grosshandelssocieteten som en del av Stockholms Borgerskap. Sedan starten 2001 har SSE Business Lab stöttat över 290 bolag – bland annat framgångssagor som Klarna, Budbee och Voi Technology.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Henriksson, Adviser Partner

+46 70 191 77 10 

Henrik.Henriksson@adviser-partner.se

 

Eric Åkermo, SSE Business Lab

+46 72 222 23 67

Eric.Akermo@hhs.se