Efter 21 år verksamhet i Sverige, med kunder över hela Europa, USA, Afrika och Asien, expanderar nu Adviser Partner till Norge.

Det är med illa dold stolthet som vi presenterar Robert Johansson som ny franchisetagare, denna gång för Norge. Adviser Partner har under många år arbetat med företag i Norge, men från Sverige. Nu äntligen har vi en Sales Expansion Specialist på plats i Oslo, redo att ge service och hjälpa norska företag att expandera och öka sin försäljning i Norge.

Robert kommer ifrån en gedigen bakgrund som säljare i bland annat media och bemanningsbranschen och har de senaste 4 åren drivit sitt eget företag inom säljträning. Han är i grunden en trygg norrlänning med hemort i Luleå. Efter 17 år i Oslo så är han den perfekta personen att binda samman Norge och Sverige för Adviser Partner.

Så här säger Robert om vad som kommer att hända nu:

”Adviser Partners konceptuella tillnärmning till säljträning har snabbt visat sig passa mig helt perfekt. Äntligen kan jag erbjuda inte bara säljträning, men också digitala plattformar, analyser av säljorganisationer och material som håller absolut toppklass. Mitt existerande nätverk är nu under bearbetning och det är många gamla kontakter som nu får ett samtal från mig. Samtidigt ser jag otroligt många nya kunder som jag ringer av bara farten. Resultatet är många spännande möten med fokus på ökad försäljning och expansion. Jag har ännu inte gått ifrån ett möte utan ha blivit enig med kunden om vidare dialog. Det bevisar att inte bara jag, utan även den norska marknaden är klar för att ta emot Adviser Partner.”

Vårt förslag är följande för alla våra norska kunder: vill ni öka försäljning nu, när alla prognoser pekar nedåt, kontakta Robert, för med hans kunskap och Adviser Partners material som om och om igen visat sig öka försäljningen, så bestämmer ni er egen framtid! Hög försäljning är alltid det som skapar stora och starka företag!

Vi ser fram emot att få hjälpa våra vänner i Norge att också öka försäljningen!

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/