Adviser Partner har sedan 2002 haft förmånen att hjälpa våra kunder att öka sin försäljning. Vi har gjort detta genom rådgivning, utbildning och träning inom organisation, ledarskap och försäljning. Under dessa 20 år har efterfrågan på våra tjänster fortsatt öka vilket leder till att vi expanderar med en ny konsult.

100 % av intäkterna kommer från försäljningen. Vi är mycket stolta att välkomna Christian Moberg till Adviser Partner.

Christian har lång erfarenhet av både försäljningsledning och entreprenörskap med mycket goda resultat. 

 

Vad tar du med dig in i arbetet på Adviser Partner?

Det jag framför allt tar med mig in i arbetet på Adviser Partner är min långa erfarenhet av att skapa och bygga kundrelationer. Men även min förmåga att, med hjälp av bra management l uppmuntra kunden till att vilja vara delaktig i arbetets alla steg. Med mitt driv kommer jag kunna bidra med den energi som behövs för att sätt fokuserade och konkreta mål som ringar in var det finns affärsmöjligheter. 

Jag har tagit fram, startat upp och drivit fyra olika uppskattade affärsmodeller åt handelsplatser av kunder och anställda. Vilka genererat ökad försäljning och ökad lönsamhet. Mitt driv har alltid legat i att utveckla företagets erbjudanden, och med gott affärsmannaskap skapa mervärde, lönsamhet, tillväxt och stärkt varumärkesposition. 

Med min vana att lösa utmaningar har jag alltid tagit mig till bättre mark, och ser nu fram emot arbetet på Adviser Partner!

 

Vill du också ta nästa steg i din karriär?

Adviser Partner är under kraftig expansion och vill ha fler Franchisetagare runt om i Sverige. 

Klicka här för att läsa mer om livet som franchisetagare och bli en av oss!