Adviser Partner fortsätter sin expansion och är mycket glada att välkomna en riktig stjärnvärvning till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera vår senaste Sales Expansion Specialist Henrik Kristiansson. Henrik är bosatt i Stockholm men kommer att hjälpa kunder runt om i hela Sverige och Skandinavien.

Henrik Kristiansson har verkligen försäljning ut i fingerspetsarna och har gått vägen från att i början av sin karriär arbetat med direktförsäljning, skapat resultat långt över det ordinarie och därefter snabbt avancerat in rollen som försäljningschef. Henrik har även en gedigen erfarenhet av att framgångsrikt startat och drivit flera olika bolag. Henrik är en sann toppsäljare! 

 

Utöver sina väldigt höga försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Henrik blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning.

  • Henrik har startat och framgångsrikt byggt flera bolag i olika branscher.
  • Henrik besitter specialistkunskaper inom digital marknadsföring och försäljning. 
  • Henrik har byggt sina egna bolag på förmågan att kontinuerligt expandera via ökad försäljning och har i sina verksamheter rekryterat och tränat 100-tals säljare.

Varmt välkommen till Adviser Partner Henrik Kristiansson!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? Tveka inte att höra av er till oss på https://adviser- partner.se/kontakta-oss/ eller klicka nedan.

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? 

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/eller klicka nedan.