Adviser Partner kommer under säsongen 23/24 fortsätta vara en stolt sponsor av Djurgården Hockey. Vi hjälper till på två sätt, ekonomiskt men kanske än viktigare genom att öka kunskapen för alla de företag och företagare som ingår i DIF Nätverket om hur de kan öka sin försäljning, bli mer lönsamma och skapa expansion för sina företag.

Efter att i 20 års tid, konsulterat och tränat ca 3 000 företag och över 40 000 säljare, säljchefer, VD, kundtjänstmedarbetare, konsulter och annan personal i hur dessa bolag och personer kan sälja mer, sälja lönsammare och på så sätt växa sina företag, kommer nu Adviser Partner att göra detsamma för alla som ingår i DIF Nätverket. Adviser Partner kommer att dela med sig av de mest säkra och effektiva sätten samt metoderna som finns för att öka försäljningen och växa som företag. Adviser Partner kommer att konkret och ”hands on” visa vad som visat sig fungera bäst, vad som bör undvikas och vad som just nu, tenderar att ge än högre resultat, taget det aktuella läget i näringslivet.

Vi på Adviser Partner är mycket stolta över att få vara sponsorer till Djurgården Hockey och ser fram emot detta samarbete, för att på så sätt kunna ge mer värde till DIF Nätverket och alla de fina företag som valt, att precis som vi själva, sponsra Djurgården Hockey under nästkommande säsong genom att medverka i Nätverket.

Vi ses på Hovet!

Tveka inte att höra av dig till någon av våra Sales Expansion Specialists om du också vill titta på hur du bäst ökar ditt bolags försäljning. Maila oss på expansion@adviser-partner.se eller hitta våra direktnummer här.

PS. För dig som är VD eller Försäljningschef och vill ha mer konkreta tips på hur du ökar er försäljning har vi just nu följande kostnadsfria frukostseminarier inplanerade. Platserna är begränsade och erfarenhetsmässigt fylls de upp fort så boka din plats idag.

 

Stockholm den 23/11

Göteborg den 21/9

Göteborg den 8/11

Oslo den 13/10

För alla ni som jobbar med försäljning eller kundservice:

Glöm inte att boka biljett till Nordens största referensförsäljningsevent RSS 2023