Adviser Partner fortsätter sin expansion och tar tillfället i akt att välkomna ännu en Sales Expansion Specialist till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera Henrik Leinerud. Henrik utgår ifrån Göteborg och kommer att jobba med kunder över hela landet. 

Henrik har en gedigen toppsäljarbakgrund och självklart även skapat grymma resultat i rollen som säljchef. Henriks sälj- och säljchefsbakgrund kommer i första hand från tillverkande bolag och han har haft kunder samt säljteam med kunder i både Sverige och norra Europa. 

Utöver sina gedigna försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Henrik blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning. 

 

  • Henrik har presterat fantastiska säljresultat i 15 år.  
  • Henrik har tung erfarenhet av att med god lönsamhet driva upp försäljningen på nya marknadssegment i Norden.
  • Henrik har hög kunskap i att bygga och förändra försäljningsavdelningar med fokus på struktur och etablering av nya beteenden för att skapa ökad försäljning och bättre lönsamhet.

Varmt välkommen till Adviser Partner Henrik Leinerud!

 

Tveka inte att höra av dig till Henrik Leinerud eller någon annan av våra Sales Expansion Specialists om du också vill ha hjälp att öka försäljningen. 

 

Du hittar oss alla på https://adviser- partner.se/kontakta-oss/ eller genom att klicka nedan. 

 

 

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? Vi vill ha in fler franchisetagare runt om i Sverige.

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/

Eller klicka här: