100 % av ett företags intäkter kommer ifrån försäljningen!

Vi är mycket stolta att från och med april välkomna Mattias Asserståhl samt nu i oktober, även välkomna Mikael Persson och Daniel Hedh till Adviser Partner.

För att arbeta med Adviser Partner och kunna bidra till våra kunders expansion, ställs mycket högra krav men det finns ett krav som inte är förhandlingsbart: Alla på Adviser Partner är toppsäljare! Detta kan vi sannerligen stoltsera med beträffande våra nyförvärv av Sales Expansion Specialists.

Mattias Asserståhl har sin bakgrund på Electrolux där han som en av få i Sverige har sålt över 50 apparater på en månad, inte bara en gång utan tre gånger. Sedan 97 har Mattias varit egen och startat, utvecklat och sålt bolag inom media och IT. Mattias utgår från Göteborg men arbetar över hela Sverige.

Daniel Hedh kan skryta med att han samtidigt som han byggde upp och ansvarade för företagets försäljningsavdelning även ansvarade för att på egen hand dra in 28 miljoner i årsbudget. Toppsäljare med andra ord, välkommen Daniel.

Mikael Persson kommer från början från telekombranschen där han presterade säljresultat långt över det ordinarie, för att sedan visa var skåpet ska stå inom säkerhetsbranschen. Bäst är bara förnamnet. Att ha Mikael i teamet och i och med detta kunna erbjuda lokal representation i Örebro med omnejd känns fantastiskt.

Ovan rekrytering av nya Sales Expansion Specialists gör att vi på Adviser Partner idag är åtta specialister och hjälper upp till åtta olika företag om dagen att etablera de beteenden som idag 2018 gör skillnad och skapar effekten ökad försäljning.

Varmt välkomna ombord Mattias, Daniel och Mikael!

TEAM Adviser Partner