Magnus Näslund, VD och delägare Focus Neon

”Vi har under ett antal år arbetat tillsammans med Adviser Partner vilket har varit och är fortfarande ett givande samarbete. Vi har tillsammans arbetat med Presentationsteknik, Säljutbildning, Organisationsfrågor och Coachning.

Det har givit säljare som gör fler besök, med en bättre struktur och ett gemensamt sätt att presentera företaget på vilket gjort oss mer professionella i kundens ögon. För att tydliggöra vilka roller samtliga anställda har i företaget har vi tillsammans med Adviser Partner arbetat igenom hela organisationen. Vi har på detta sätt fått en tydligare organisation där saker och ting inte faller mellan stolarna alla vet sin roll och del i företaget.

Till detta har vi lagt till en ny säljkultur och ett nytt sätt att coacha säljorganisationen – det totala resultatet har blivit högre aktivitet och fler order! Vi är mycket nöjda med Adviser Partner som partner och ger våra varmaste rekommendationer till Adviser Partners professionella sätt att arbeta på.”

 

Magnus Lennred, Försäljningschef Focus Neon

”Som försäljningschef på Focus Neon har jag haft förmånen att nyttja Adviser Partners kunskaper i hur man ökar trycket på försäljningen. Det finns många företag på marknaden, valet av Adviser Partner var att de gav ett proffsigt och inte ett påklistrat första intryck.

I själva utbildningen där vi haft dels nya säljare men också erfarna rävar med i racet har känslan och intrycken individuellt varit hög när det gäller Adviser som utbildare. Alla har dragits med på ett positivt sätt under utbildningen men som också i vardagen märks på företaget.

Numera är planerade bokningsdagar en del av standarden och vi bokar mer nya möten varje vecka! Det kommer självklart synas i böckerna. Adviser har också hjälpt oss med 2 rekryteringar inom sälj som funkar klockrent i Focus organisation.

Fler aktiviteter kommer det bli, det är mina slutord.”

Patrick Langré, Försäljningschef Syd Focus Neon

”Adviser Partner ikläder sig bekvämt rollen som bollplank, delar med sig av klokhet och finner nya vinklar på ledarskapsfrågor. Adviser är en uppskattad partner.”