Ta nästa steg i din karriär

Bli franchisetagare och konsult hos Adviser Partner

Adviser Partner har knäckt koden för exakt hur företag ska gå till väga för att öka sin försäljning och vill nu hjälpa fler kunder! För att hjälpa fler behöver vi vara fler. Vi söker därför landets bästa säljare och försäljningschefer som vill bli franchisetagare hos Adviser Partner. Utöver att vara högpresterare på området försäljning behöver du dessutom vara villig att utmana dig själv och ta nästa steg i din karriär, att bli egenföretagare! Du har följande erfarenheter:

  • Älskar försäljning och klassar dig själv som en riktig toppsäljare
  • Extra meriterande om du är eller har varit Försäljningschef 
  • Kan påvisa toppresultat inom försäljning och/eller försäljningsledning.
  • Vill jobba åt dig själv. 
  • Motiveras av att få andra att prestera bättre.
  • Gillar kombinationen av att ha kul, vara fri, hjälpa företag att expandera och driva eget bolag med mycket god lönsamhet.

Låter ovan som du? Tveka inte att skicka in en intresseanmälan och inleda en dialog med oss om att bli franchisetagare och konsult. 

 

Det handlar om att hjälpa!

Det är svårt att hitta något som är mer motiverande än att se hur dina kunder som du har konsulterat, med din hjälp får kraften att ta sin försäljning och säljavdelning till en ny högre nivå. Som konsult hos Adviser Partner är du en stjärna ute hos kunderna och de absolut flesta av dina arbetsdagar avslutas med att grupperna du tränat applåderar åt dig och tackar för vad du gett dem. Sjukt kul, men ännu mer motiverande är att veta att du hjälpt dem med verktyg som gör att de säljer mer redan nästa dag. Kanske världens bästa jobb?

Du bestämmer själv!

Som konsult hos Adviser Partner är du din egen chef och jobbar åt dig själv. Du äger ditt eget bolag och arbetar under Adviser Partners paraply. Det innebär att du styr själv över när du jobbar, vem du jobbar med och hur du lägger upp dina arbetsveckor. Känslan av att faktiskt på riktigt ha friheten att bestämma själv är oslagbar. Kanske världens mest givande jobb?

Du blir lite bättre varje dag!

På Adviser Partner handlar allt om att hjälpa andra att skapa bättre resultat. Som konsult hos Adviser Partner jobbar du hela tiden med att utveckla dig själv och din förmåga att göra andra bättre. Oavsett hur bra du är idag kommer du när du börjar titta in i Adviser Partners material förstå att det finns mer, mycket mer att lära sig inom försäljning, försäljningsledning och säljstrategi, men framför allt inom hur du hjälper andra att öka försäljningen. Kanske världens mest utvecklande jobb?

Ekonomiskt oslagbart!

Det finns ingen motsägelse mellan att ha kul, vara fri och bedriva en lönsam verksamhet! Adviser Partner har knäckt koden för hur vi bäst kan hjälpa företag att öka sin försäljning. Med över 19 års erfarenhet av att hjälpa kunder i alla tänkbara branscher har vi ett enormt attraktivt tjänsteutbud som hjälper dig adressera i princip alla sälj relaterade utmaningar ett företag kan stå inför. Detta gör att du kan ta steget in i egenföretagarvärlden med låg risk, på kort tid komma igång att sälja och leverera med en mycket god lönsamhet. Kanske ekonomiskt oslagbart?

Vad säger våra Franchisetagare?