Christian Tapia har många års erfarenhet av rollen som Sales Expansion Specialist hos oss på Adviser Partner, och av att hjälpa våra kunder att ta sin försäljning till nya nivåer. Läs hur Christian jobbar för att ge sina kunder effekt! 

Mina kunder ställs dagligen inför utmaningar i att åstadkomma någon form av utveckling. Att ett, eller flera, tillstånd förbättras – för enskilda individer, avdelningar och bolag i stort. Det är därför naturligt att, tillsammans med mina kunder, förenas kring den universella lagen “det som inte blir lite bättre snart kommer börja försämras” och frågeställningen:

Vad kan vi fortfarande göra lite bättre?

De flesta bolag förstår vikten av att utvecklas, inte minst ur ett personalutvecklande perspektiv. Däremot är det inte alla som aktivt och långsiktigt är beredda att lägga den tid, energi och tålamod som krävs för det. Medan de som gör det i princip alltid lyckas.

 

I mitt arbete hjälper jag mina kunder att se helt nya saker, likväl som det de glömt bort – ur ett nytt perspektiv. Perspektiv baserat på över 20 års observationer av vad andra gjort för att bli bättre. 

Tillsammans kommer vi sedan överens om en anpassad plan. Vilken innehåller en kombination av utbildning och konsultation, alltid med ett enda syfte – att öka förståelsen för varför något fungerar. Först när människor, på riktigt, förstår något de inte insett tidigare, ökar deras vilja att göra annorlunda. Något som i förlängningen även ökar deras försäljning.

 

Mina kundsamarbeten präglas av ett stort engagemang, då jag tar mig an bolagens utmaningar som om de vore mina egna. Med hjälp av kundanpassade utbildningar görs komplexa saker enklare att förstå, vilket mina kunder uppskattar. Det skapar personlig utveckling likväl som ökad försäljning, och efter att ha arbetat med oss upplever de, återigen, att de blivit bättre.

 

Tveka inte att höra av dig till Christian Tapia eller någon annan av våra Sales Expansion Specialists om du också vill ha hjälp att öka försäljningen. 

 

Du hittar oss alla på https://adviser- partner.se/kontakta-oss/ eller genom att klicka nedan. 

 

 

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/

Eller klicka här: