Conny

Vi på Adviser Partner är mycket glada att få presentera och välkomna ännu en stjärnrekrytering i rollen som Sales Expansion Specialist. Vi är mycket stolta att presentera Conny Johansson. Conny utgår ifrån Nyköping och kommer att hjälpa kunder i hela Sverige. 

Conny är toppsäljare ut i fingerspetsarna och har under sin karriär skapat enastående försäljningsresultat inom telemarketing, direktförsäljning mot konsument, dagligvaruhandeln och senast i uppdraget som försäljningschef för ett bolag inom hälsofrämjande arbetsmiljö. 

Utöver Connys gedigna säljerfarenhet och egenskaper som försäljningschef ser vi tre ytterligare starka skäl till att Conny kommer kunna hjälpa Adviser Partners kunder i sin strävan att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning. 

  • Conny har under de senaste 10 åren arbetat med hälsofrämjande verktyg som syftat till att motverka stressrelaterad ohälsa och har upparbetat mycket goda kunskaper om hur hjärnan fungerar och hur man på bästa sätt kan öka sin prestation utan att påverka sitt välmående.
  • Conny har under sin säljkarriär utsetts till årets säljare flera år i rad. Innan Conny tog rollen som försäljningschef hos sin senaste uppdragsgivare passade han även på att sätta ett ”All Time High” försäljningsrekord som fortfarande flera år senare är obesegrat. 
  • Conny har tung erfarenhet av flertalet olika typer av försäljning vilket gör honom till en specialist på att sätta sig in i och förstå kundernas utmaningar. 

Varmt välkommen till Adviser Partner, Conny!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? 

Bli kontaktad!

Eller maila oss på expansion@adviser-partner.se

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? 

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/