I maj körde vi vår mycket populära utbildning om hur du hittar, rekryterar de absolut bästa säljarna.  Utbildningen var en succé och på önskemål från kunder som inte kunde delta i maj har vi lovat att genomföra den igen. De nya datumen är 8-9 oktober och du kan delta antingen fysiskt i Stockholm eller genomföra hela utbildningen digitalt.

All info och möjlighet att boka plats hittar du på nedan länk.

 

In och boka!

TEAM Adviser Partner

 

PS: Några citat från deltagare på vårens utbildning!

 

”Tack för att du sålde in utbildningen till mig. Grymt bra och perfekt tajming.”

”Jag vet nu att jag valt fel säljare minst 15 ggr, säkert fler”

”Önskar att jag lärt mig detta tidigare”

”Tack för en väl genomförd utbildning!”

”Jag fick bra verktyg för ett bättre kandidatinflöde samt en bättre rekryteringsprocess. Detta säkerhetsställer att vi hittar rätt typ av personer till vår organisation och lyckas med vår onboarding.”