Adviser Partner fortsätter sin expansion och tar tillfället i akt att välkomna vår senaste Sales Expansion Specialist till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera Jerry Månsson. Jerry utgår ifrån Stockholm och kommer att jobba med kunder över hela landet.

Jerry Månsson har en gedigen erfarenhet av att vara toppsäljare, försäljningschef, och vd. Utöver hans egenskaper som toppsäljare ser vi tre ytterligare starka skäl till att Jerry kommer kunna hjälpa Adviser Partners kunder i deras strävan att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning. 

  • Jerry har efter att ha fostrats i Brommapojkarnas talangfabrik tagit sig hela vägen upp till A-laget, därifrån vidare till Norge högsta liga, och hade fotboll som yrke och levnadsbröd i 10 års tid.
  • Jerry har de senaste åren i sina roller som Head of Sales och VD haft stort fokus på att utveckla team och individer, och coacha olika personligheter, att lyckas med sina mål och drömmar. 
  • Har internationell erfarenhet av att träna och utbilda sälj & marknadsteam i hur man vinner B2B-affärer som TEAM och framför allt jobba tillsammans mot samma nyckeltal.

Varmt välkommen till Adviser Partner. Jerry Månsson!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? 

Bli kontaktad!

Eller maila oss på expansion@adviser-partner.se

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? 

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/