JD

Adviser Partner fortsätter som ni sett sin expansion och tar tillfället i akt att välkomna vår senaste Sales Expansion Specialist till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera John Dellow. John utgår från Adviser Partners Stockholmskontor och kommer att hjälpa kunder i hela Norden. 

John har som alla Adviser Partners Sales Expansion Specialists ett enastående track record som toppsäljare och har med bravur axlat roller som säljare, KAM, Affärsutvecklare Försäljningschef och VD. John har i samtliga roller skapat mycket höga försäljningsresultat. 

Utöver hans egenskaper som toppsäljare ser vi tre ytterligare starka skäl till att John kommer kunna hjälpa Adviser Partners kunder i sin strävan att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning. 

  • John har under sin säljkarriär arbetat med försäljning på både operativ, taktisk och strategisk nivå.
  • Han har i sin roll som KAM erfarenhet av att leda ett internationellt Team med personal och verksamhet i fem länder. John och hans TEAM utvecklade tillsammans kunden till ett konto som på årsbasis var värt över en miljard kronor.
  • Han har arbetat med försäljning i över 20 år inom flera branscher och har de senaste 10 åren specialiserat sig på att skapat tillväxt och ökad försäljning för bolag i IT-branschen. 

Varmt välkommen till Adviser Partner, John Dellow

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? 

Bli kontaktad!

Eller maila oss på expansion@adviser-partner.se

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? 

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/