Idag lyfter vi en av våra konsulter på Adviser Partner, Jonas Wallentinsson. Jonas har en gedigen erfarenhet av försäljning och av att driva bolag till framgång.

Under tolv års tid drev Jonas eget rekryterings- och konsultbolag, under de sista åren tog han själv in Adviser Partner för att boosta företagets försäljning. För 6 år sedan började Jonas sin resa med Adviser Partner. “Det var under utbildningen, när jag satt där och lyssnade på utbildaren från AP som jag kände; jäklar vilket roligt jobb, det där vill jag också göra!”, säger Jonas.

Idag består Jonas vardag av att hjälpa kunder att ta sin försäljning till nästa nivå. Genom att sätta sig in i kundens situation arbetar han tillsammans med kunden fram en bild av de mål de ska sträva mot framåt. Genom att utbilda försäljningsavdelningarna och vässa säljarnas tekniker, kan kunden öka lönsamheten och nå de högt uppsatta målen.

Jonas har inte bara en gedigen erfarenhet. Hans kunder vittnar också om hans stora engagemang. “Just att ha roligt med mina kunder är viktigt för mig, det ger mig och kunden energi i att komma framåt och på så sätt öka chansen att uppnå ett nytt högre resultat – vilket i slutändan är det som vi båda kommer att utvärderas på”, säger Jonas.

Vill du också ta hjälp av Adviser Partner för att öka er försäljning? Kontakta oss!