Du har ett val: att vara en del av problemet eller en del av lösningen!

I vår ständiga strävan att hjälpa våra kunder att alltid, oavsett orsak kunna öka sin försäljning har vi tagit fram ett par erbjudanden som den offensive säljchefen kan gå till val på idag, oavsett läge och situation!

Kampanj 1: Bygg din bästa säljavdelning

Nu är tiden för den offensive försäljningschefen, att passa på när det är lite lugnare, att ta reda på, hur bra avdelningen presterar på de 14 olika områden som en säljavdelning består av! För om man redan är bra men också inser att man alltid måste bli bättre för att vinna matcherna framöver, var börjar man sin utveckling och hur bra är säljavdelningen, egentligen?

Gör en Sales Health Check (SHC) redan idag och låt vår konsult gå igenom resultatet, via ett Online/Video-möte så att ni redan nu, kan påbörja resan till att bli så bra som ni behöver vara för att slå konkurrenterna i tuffa och turbulenta tider.

Adviser Partner drar sitt strå till stacken för att hjälpa till när det är jobbigt för många företag. Gör Sales Health Check idag och betala över 12 månader med start i augusti! Prisexempel för SHC för 6 säljare inklusive en halvdags workshop med försäljningschefen via Online/Video-möte där ni får veta exakt vad och hur ni förbättrar säljavdelningen: 2 466 kr per månad.

Kampanj 2: Träna er till högre försäljning

Bli många klasser bättre genom digital träning! Att träna är helt avgörande för att fortsätta utvecklas. En säljare som arbetat 3-5 år, slutar vanligtvis att utvecklas och det är inte ovanligt att samma säljare, efter 15-20 år, faktiskt blir lite sämre varje år då ingen ny kunskap eller nya sätt att arbeta introduceras!

Adviser Partner Online Training besår av 54 väl utvalda film-moduler, som alla på egen hand ger säljaren nya förbättrade metoder att bedriva en bättre och mer noggrann säljprocess.

Utöver det 21 övningar för att befästa kunskapen samt 6 certifieringar där säljaren får verifiera sin kunskap. Det är ett oslagbart sätt att både bli bättre, men att även, över tid, ha möjligheten att gå tillbaka och vidarestudera material ett flertal gånger för att verkligen förstå ”allt”!

Nu hjälper vi alla våra vänner inom försäljning och erbjuder Online Training genom att börja betala i augusti och över 12 månader, men få tillgång till alla utbildningsmoduler redan idag!  Prisexempel för 6 säljare: 2 130 kr per månad.

Kampanj 3: Rätt rådgivning för rätt resultat

Rätt rådgivning ger alltid högre prestationer och resultat. I turbulenta och oroliga tider krävs en rak linje som innefattar riskhantering, att identifiera nya möjligheter och hålla en fast kurs framåt.

Adviser Partner fortsätter sitt arbete med att konsultera personer inom Försäljningsledning för att nå nya, högre mål! Just nu ser vi att behovet är större än någonsin samtidigt som oro och pessimism skapar passivitet och vilsenhet.

Boka din Sales Expansion Specialist konsult för konsultation över Online/Video-möte för att ta initiativ istället för att bli passiv För om valet är att sitta stilla och hålla tummarna eller att se sig omkring och agera så är det sistnämnda valet som kännetecknar en högpresterande organisation, oavsett miljön runt omkring.

Gör som de bästa gör, boka din konsultation redan idag. Vi erbjuder alla våra kunder att påbörja konsultationen nu när den behövs som bäst, men börja betala i augusti. Prisexempel för fyra stycken två timmars konsultationer med betalning över 12 månader från augusti: 2 673 kr per månad.

Kampanj 4: Gör rätt saker för att få hög försäljning

Behöver dina säljare höra en röst som förmedlar hopp via praktisk vägledning framåt? Vi vet att hög moral skapas ur hög produktivitet. Låt våra säljspecialister ha 1-on-1 träning och konsultation, via ett Online/Video-möte för att upprätthålla er produktivitet och försäljning.

Träna till exempel på era vanligaste invändningar, de bästa avslutsteknikerna eller varför inte mötesbokning som snabbt ger resultat när ni behöver det som bäst!

När era konkurrenter står still, öka farten och ta marknadsandel som ni kommer att ha med er när det vänder uppåt igen! Prisexempel för 8 stycken 45 minuters sessioner med utförande nu när det behövs som bäst men med betalning från augusti och fördelat över 12 månader: 2 491 kr per månad.

Klicka här för att komma i kontakt med din Sales Expansion Specialist.

Tveka inte att höra av dig för att diskutera hur vi kan hjälpa dig i denna minst sagt annorlunda situation!