I takt med vår expansionsresa har vi rekryterat en marknadschef för att stärka upp varumärkesarbetet och den digitala hävstången. Vi är mycket stolta att presentera vår nya marknadschef Linn Spanne Eriksson.

Linn har en bakgrund inom coaching, idrott och den digitala leasingmarknaden. Under åren har hon byggt upp en stark digital kanal. Utöver hennes egenskaper som driven marknadsförare ser vi ytterligare starka skäl till att Linn kommer att hjälpa Adviser Partner – och stärka vår närvaro på marknaden och hos våra kunder. 

  • Linn har i sitt tidigare uppdrag utvecklat en digital kundresa där kunden fick en ökning av antalet inkommande förfrågningar med 1 025 %. 
  • Har under större delen av sitt liv arbetat med att coacha ungdomar i deras utveckling samt att få personer att utveckla sin hälsoresa.
  • Linn är en idrottsperson och en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Hon älskar försäljning och när hon fick höra om framtidsplanerna och såg utvecklingsmöjligheterna var valet enkelt att bli en del i Adviser Partner familjen.

Varmt välkommen till Adviser Partner, Linn Spanne Eriksson!  

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? 

Bli kontaktad!

Eller maila oss på expansion@adviser-partner.se

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? 

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/