Idag har vi förmånen att ställa några frågor till an av våra erfarna konsulter. Så här ser llirian Krasniqi på rollen som Sales Expansion Specialist. 

 

Hur löser du kundens utmaning?

Alla mina kunder har olika utmaningar. För att kunna hjälpa dem med deras utmaningar, utifrån vad de vill och var de ska, behöver jag sätta mig in i deras situation. Detta för att få en förståelse för kunden och utifrån de hjälpa dem från där de är idag. Förutom att hjälpa kunderna med säljträning är det alltid extra kul om jag kan koppla ihop dem med nya potentiella partners, och på så vis också hjälpa dem hitta fler affärer.

Vad är det som gör att era kunder ökar sin försäljning/expanderar?

De kunder som jag hjälper ökar och växer när de tar till sig den nya kunskap jag förmedlar till dem, och utmanar sig själva och varandra. För att de ska få ett annat (bättre eller högre) resultat krävs det att även att de gör saker annorlunda än hur de arbetade innan jag hjälpte dem. De kunder som är öppna för ny kunskap och nyfikna på ämnet försäljning är de som växer och expanderar. Kunder som även inser att det alltid går att utmana sig själv och ständigt bli lite bättre brukar också ha bättre förutsättningar att expandera och växa.

 

Vad drivs du av?

Nöjda kunder! Kunder som är så nöjda att de på eget bevåg vill och känner att de vill rekommendera mig vidare till andra i sitt nätverk. Det absolut roligaste jag vet är att se mina kunder våga utmana sig själva och prova nya saker, och därigenom se dom växa! 

Jag drivs av att se mina kunder och deras säljare växa och utvecklas. Det är alltid extra roligt när jag får mail, samtal eller SMS där kunderna berättar om en tydlig koppling mellan affärer, och kunder de lyckats vinna, och den kunskap de lärt sig under de tillfällen jag varit hos dem. 

 

Ett lyckat exempel var då jag hjälpte en större kunds säljteam att bli bättre i digitala möten och hela säljprocessen, vilket uppskattades av alla anställda. Jag har även kunder som uppskattat min säljutbildning och säljcoachning. Det är otroligt roligt då jag lägger stor vikt i att lyssna till kundens behov för att förstå människorna bakom försäljningen, för att sedan få dem att prestera utifrån en lösning som passar dem.

 

Tveka inte att höra av dig till Illirian Krasbiqi eller någon annan av våra Sales Expansion Specialists om du också vill ha hjälp att öka försäljningen. 

 

Du hittar oss alla på https://adviser- partner.se/kontakta-oss/ eller genom att klicka nedan. 

 

 

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/

Eller klicka här: