Sales Management

Rätt försäljningsledning är avgörande för företag som vill öka sin försäljning. Vi konsulterar, utbildar, tränar och coachar försäljningsdirektörer, försäljningschefer, säljledare och säljcoacher för att ge dem rätt verktyg, rätt kunskap och rätt tillvägagångssätt för att fullt ut kunna ta ansvar för att öka företagets försäljning.

Rätt säljledning ger högre och mer lönsam försäljning!

En duktig försäljningschef är många gånger, men långt ifrån alltid, en tidigare skicklig försäljare som gjort karriär och nu börjar utmaningen: Hur ska jag, som försäljningschef, kontinuerligt, utveckla min avdelning och skapa kontinuerligt ökad försäljning? Och var ska jag själv få input till min vidare utveckling?

Adviser Partner har tränat och studerat tusentals försäljningschefer och sett de mönster som framträder vad gäller beteenden, handlingar och sätt att leda försäljningsavdelningar som visat sig mer framgångsrika.

Utifrån detta har vi skapat en metodik som skapar starka försäljningsavdelningar, som strävar mot samma mål, och som presterar bättre än andra försäljningsavdelningar i samma bransch.

Nyckeln är att förstå vad som kan förväntas av säljarna, hur processer kan hjälpa alla inblandade och vad som ska följas upp för att kontinuerligt öka gruppens prestationer.

Hur nya säljare bör rekryteras och så effektivt som möjligt startas igång är ytterligare ett ämne där kunskap gör skillnad. Adviser Partner visar er hur detta görs och resultaten blir bestående.

Effekten av samarbete med Adviser Partner

Effekten av att samarbeta med Adviser Partner inom Sales Management är en mer kapabel och handlingskraftig säljledning med rätt verktyg  för att öka företagets försäljning oavsett nuvarande nivå.

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Managementuppdrag

Admore Media Sales AB grundades 2008 och är ett säljbolag som arbetar med att optimera och effektivisera sina kunders onlineintäkter. Sedan starten har bolaget haft olika uppdragsgivare. Tradera är en av de som Admore arbetat med sedan dess och på ett mycket framgångsrikt sätt ökat displayintäkterna till att bli en förebild för resterande eBayföretag. Under 6 månader har jag haft förmånen att få arbeta med och utbildas av Adviser-Partner inom management. Adviser har ett utbildningsupplägg och kunskapsfokus som jag kan applicera direkt i mitt vardagliga arbete som Försäljningschef. Med till synes enkla metoder har vi tillsammans effektiviserat försäljningsstrukturen och på så sätt ökat våra intäkter. Mina medarbetare har jag kunnat ge verktyg som förenklar deras och mina arbetsdagar så att vi frigör tid och energi till vårt huvudsakliga fokus, kundvård och försäljning. Adviser-Partner är personliga och lyssnar lyhört på mina tidigare erfarenheter och hjälper mig att konkretisera vad jag behöver göra för att få en framgångsrik säljorganisation. Deras energi och engagemang smittar verkligen av sig!

Rebecka Fant
Försäljningschef, Admore Media Sales

Arrow Mer om uppdragen

Sales Health Check

Uppdrag inom säljstrategi startar oftast med vår egenutvecklade tjänst Sales Health Check

Läs mer om vår tjänst Sales Health Check

Hur kan vi hjälpa dig öka försäljningen?

Sales StrategySales ManagementSales Training