Mikael

Vi fortsätter vår expansion och tar tillfället i akt att välkomna vår senaste Sales Expansion Specialist till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera Mikael Nilsson. Mikael utgår ifrån Malmö. Fokusområdet kommer vara Malmö med omnejd och Köpenhamn och Mikael hjälper såklart kunder i de delar av Sverige och Europa där de finns och har kontor.

Mikael har en typisk toppsäljarbakgrund började sin karriär i kopierings branschen där han presterade toppresultat från start. Under åren har han skaffat tung erfarenhet som säljare både hos tillverkare och som återförsäljare. Mikael har självklart jobbat som försäljningschef och har också erfarenhet av att starta och bygga bolag inom Copy och IT. Utöver hans egenskaper som toppsäljare ser vi tre ytterligare starka skäl till att Mikael kommer att göra ett mycket bra jobb med att hjälpa Adviser Partners kunder att kontinuerligt bli bättre och öka försäljningen. 

  • Mikael har startat och byggt upp flera bolag varav det ena gick från att vara ett enmansbolag till att fem år senare vara 40 anställda och omsätta 95 miljoner kronor. 
  • Har vart Mentor hos ALMI och under flera år på ideell basis agerat rådgivare åt företag som kört fast och hjälpt dem att att komma igång med sin försäljning. 
  • Har skapat hög försäljning och tillväxt i samtliga av sina egna bolag och där det ena även vart DI Gasell företag under flera år. 

Varmt välkommen till Adviser Partner, Mikael Nilsson

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? 

Bli kontaktad!

Eller maila oss på expansion@adviser-partner.se

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär? 

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/