I Starten av 2021 inledde Jag och Anna Nilsson ett samarbete med Adviser Partner. Tre tydliga mål sattes.

  1. Få mig att fokusera mer på arbetet som försäljningschef i syfte att öka mäklarnas försäljningsresultat. 
  2. Etablera en effektivare säljprocess som ökar försäljningen / Bli ”first in mind” för kunder i regionen.
  3. Öka försäljningen från ca 12,5 2020 till 16 miljoner 2021 och det resultatet inom bolagets befintliga resurser.

Adviser partner har löpande tränat mäklarna under halvdagar med 4-6 veckors intervall. Träningen har bestått av workshops varvat med teori där mäklarna har fått konkreta verktyg att använda på fältet mellan passen. Mikael Persson och jag själv har mellan dessa tillfällen jobbat med min roll som försäljningschef, fokus på vad jag gör bra och vad jag kan göra ännu bättre, målet är, gör någonting annorlunda om du vill uppnå ett nytt bättre resultat.

– Vi befinner oss nu i slutet av 2021, Nu har vi facit.

Att släppa rollen som kontorets vassaste mäklare var lite obehagligt. Men försäljningschefs hatten består först och främst att mäklarnas resultat ligger i fokus, målet är nu att mäklarna ska bli de nya stjärnorna på kontoret.  Våra säljmöten är mer ”crisp”, mäklarna har utvecklats och är bättre än innan. Målet 16 miljoner passerade vi redan i slutet av september.  Vi har också ökat våra marknadsandelar och Notar är bevisligen första valet för de flesta säljarna och köparna i regionen.

För att inte tappa fart har vi budgeterat om för resterande månader. Nu siktar vi på ett nytt årsmål, 20 miljoner. Vi följer upp på säljmötet varje vecka och vi håller takten och ökar farten trotts att vi egentligen redan är i mål. 2022 kommer bli magiskt. Kan starkt rekommendera andra inom eller utanför Notar att påbörja samma resa mot ökad försäljning tillsammans med Adviser Partner.

 

Karam Kaiser
Ägare och Försäljningschef
Notar Västerås

Vill du också ha hjälp att öka försäljningen? Tveka inte att höra av dig för att ta en diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig!

Bli kontaktad!