Våra publikationer

Här hittar du våra whitepapers och samtliga nummer av vårt magasin Affluence där vi skriver artiklar och delar med oss av det allra senaste och bästa inom försäljning. Trevlig läsning!

Läs tidningen

Adviser Partners kundtidning – Affluence – distribueras till våra kunder. Syftet med tidningen är att dela med oss av det allra senaste och bästa inom försäljning. Vårt jobb är att ge våra kunder konkreta metoder för att öka försäljningen, ledarskap inom försäljning samt att hjälpa till att anställa produktiv personal.

Genom Affluence kan vi ge direkta råd och metodik som du som kund kan använda dig av på en gång. En del av det som behandlas i Affluence kräver en viss förkunskap från våra utbildningar för att du ska kunna använda dig utav det, men annat kan du sätta i verket utan utbildning från oss.

Ladda gärna ner ett nummer, läs och ge oss din återkoppling på om du provat något som vi rekommenderar och vilket resultat det givit dig.

White papers

Adviser Partner har förmånen att dagligen arbeta med eliten inom försäljning. Våra whitepapers sammanfattar vad som är viktigast att tänka på samt göra om ni vill uppnå effekten ökad försäljning.

Varsågod att ladda hem de publikationer ni vill.

Videobibliotek

I vårt videobibliotek publicerar vi löpande ett urval av filmklipp och filmer med Adviser Partner.
Filmerna är antingen filmade live i samband med att vi genomför seminarier, utbildningar och träningar eller klipp från AP Online Training, vårt web baserade träningsprogram som hjälper säljare att sälja mer.

Titta gärna på klippen och ge oss din återkoppling på om du provat något som vi rekommenderar och vilket resultat det givit dig.

Adviser Partner training in English

Fem skäl till bom

Fler Beslutsfattare

Nycklar för att lyckas i säljprocessen

Vad vill vi uppnå med en bra säljprocess

Det du absolut inte ska göra i avslutet

Vad betyder egentligen försäljning

Definitionen på Warm Up

Nycklarna för att lyckas med Warm Up

Hur fattar människor beslut?

Ingen köper någonsin något om inte

Invändningshanteringstekniken Bumerang