”Admore Media Sales AB grundades 2008 och är ett säljbolag som arbetar med att optimera och effektivisera sina kunders onlineintäkter. Sedan starten har bolaget haft olika uppdragsgivare. Tradera  är en av de som Admore arbetat med sedan dess och på ett mycket framgångsrikt sätt ökat displayintäkterna till att bli en förebild för  resterande eBayföretag.Under 6 månader har jag haft förmånen att få arbeta med och utbildas av Adviser-Partner inom management. Adviser har ett utbildningsupplägg och kunskapsfokus som jag kan applicera direkt i mitt vardagliga arbete som Försäljningschef. Med till synes enkla metoder har vi tillsammans effektiviserat försäljningsstrukturen och på så sätt ökat våra intäkter. Mina medarbetare har jag kunnat ge verktyg som förenklar deras och mina arbetsdagar så att vi frigör tid och energi till vårt huvudsakliga fokus, kundvård och försäljning. Adviser-Partner är personliga och lyssnar lyhört på mina tidigare erfarenheter och hjälper mig att konkretisera vad jag behöver göra för att få en framgångsrik säljorganisation.  Deras energi och engagemang smittar verkligen av sig!”

Admore Media Sales
Rebecka Fant
Försäljningschef