Sebastian Tibbling, Ägare Adviser Försäljning AB

Intressanta möten som inte alltid landar där man trodde man skulle landa! För oss är det toppen att kunna bolla och få input på det vi gör, någon som får oss att se oss själva och vårt företag från en annan synvinkel.

 

Rasmus Thomsen, VD Adviser Försäljning AB

Adviser Partner och Andreas är enkla att samarbeta med, snabba och flexibla. Vi har haft flera anpassade utbildningar som varit givande på alla nivåer för säljare, försäljningschefer och ledningsgrupp.

 

Matteo Mellquist, Försäljningschef Adviser Försäljning AB

Du har varit lyhörd, anpassat innehållet till situationen. Ibland hjälpt till med helt andra frågor en vad som stod på agendan, allt från specifika problem med uppdrag eller personal till större övergripande strukturella problem och lösningar på dessa. Fan, jag är inte bra på sådana formuleringar. Du har varit asbra. Duktig som fan. Kul att se dig med gruppen och hur du bjuder på dig själv, är dig själv och på det viset får alla att slappna av och får förtroende. Det var jättebra när vi körde ledningsgruppen och satt struktur i form av hattar, bra att höra hur andra har gjort och andras misstag för att förstå våran egen situation.FC-delen var också mycket givande, säljprocessen och behovsanalysen.