Sales Strategy

Rätt säljstrategi kan vara den avgörande skillnaden mellan försäljningsavdelningar som lyckas eller inte lyckas. Adviser Partner hjälper er att genomlysa, utveckla och sätta rätt säljstrategi för att nå uppsatta mål. Effekten för våra kunder av ett säljstrategiskt samarbete är ett exakt tillvägagångssätt för att nå eller överträffa uppsatta försäljningsmål.

Strategi för lönsamhet

Säljstrategi i sin mest förenklade form kan sägas vara vägen av aktiviteter och initiativ som leder till det uppsatta målet. Adviser Partner konsulterar VD, ledningsgrupp, ägare, säljledning och försäljningschefer med det uttalade syftet att ta fram rätt målsättningar och knyta ihop dessa med konkreta strategier som bolaget kan leva efter och följa upp.

En tydlig säljstrategi kan ha en direkt påverkan på hur bolaget bör organisera sig, vilken typ av erbjudanden som ska erbjudas, till vilka målgrupper bolaget ska bearbeta och på vilket sätt försäljningen ska bedrivas för att nämna några områden där säljstrategin gör faktisk och praktisk skillnad.

En tydlig säljstrategi ger också bolaget intern styrka och energi till den grad säljstrategin är kommunicerad, förstådd och accepterad.

Ett sätt att bli framgångsrik är att planera för det! Ett bolag som inte planerar för sin framgång, gör tyvärr det omvända.

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss på 010-179 05 00

Sales Health Check

Uppdrag inom säljstrategi startar oftast med vår egenutvecklade tjänst Sales Health Check

Läs mer om vår tjänst Sales Health Check

Vi har haft en tillväxt på 45 % sedan vårt samarbete med Adviser Partner inleddes för tre år sedan. Adviser Partners professionella upplägg i kombination med en stor förståelse för olika affärsverksamheter har varit nyckeln till framgång.

Jimmy Nilsson
VD PODAB

Arrow Mer om uppdragen

Hur kan vi hjälpa dig öka försäljningen?

Sales Strategy Sales ManagementSales Training