Vi vill passa på att välkomna er tillbaka till andra halvlek! Vi på TEAM Adviser Partner är i skrivande stund mycket laddade för hösten och ser verkligen fram emot att få hjälpa våra kunder med de runt 2500 säljstrategi konsultationerna, säljutbildningarna och försäljningschefsträningarna som redan är inbokade i våra kalendrar under hösten. Vi har som vi skrev i början på året bestämt oss för att 2023 ska bli vårt bästa år någonsin! Efter bra tempo i våras har vi i skrivande stund en laguppställning på 32 stycken Sales Expansion Specialists som står redo att hjälpa Er öka försäljningen ytterligare. 

Idag är det ganska exakt 100 arbetsdagar kvar till julafton så vårt tips till alla er därute är att komma upp i fart direkt. 100 dagar går fort. Väldigt fort. Andra halvlek 2023, nu kör vi!! 

Tveka inte att höra av dig till någon av våra Sales Expansion Specialists om du också vill titta på hur du bäst ökar ditt bolags försäljning. Maila oss på expansion@adviser-partner.se eller hitta våra direktnummer här.

PS. För dig som är VD eller Försäljningschef och vill ha mer konkreta tips på hur du ökar er försäljning har vi just nu följande kostnadsfria frukostseminarier inplanerade. Platserna är begränsade och erfarenhetsmässigt fylls de upp fort så boka din plats idag. 

Stockholm den 14/9 

Stockholm den 23/11

Göteborg den 21/9

Göteborg den 8/11

Oslo den 13/10

För alla ni som jobbar med försäljning eller kundservice: Glöm inte att boka biljett till Nordens största referensförsäljningsevent RSS 2023.