Adviser Partner fortsätter sin expansion i raketfart. För att kunna hjälpa fler kunder att öka sin försäljning har vi under Q4 attraherat tio stycken nya konsulter med den gemensamma nämnaren att de är specialiserade på, och älskar försäljning. Idag är vi mycket glada att välkomna vår senaste Sales Expansion Specialist, Richard Bengtsson till TEAM Adviser Partner. Richard utgår ifrån Kristianstad, Skåne och kommer att hjälpa kunder i runt om i hela Sverige.

Richard är som alla Adviser Partners Sales Expansion specialists toppsäljare och har i hela sin karriär producerat fantastiska resultat. Richard har spenderat större delen av sin karriär i dagligvaruhandeln där han arbetat som säljare, försäljningschef, butikschef, VD och ägare.

Utöver sina höga försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Richard blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning.

  • Han tycker om att ta tätposition. Tänka om, tänka nytt och våga tänka annorlunda. Med sälj i fokus!
  • Richard besitter omfattande specialistkunskaper kring försäljning inom detaljhandeln.
  • Richard är en person som med sin gedigna erfarenhet som toppsäljare och företagsledare ihop med Adviser Partners gedigna material kommer kunna hjälpa våra kunder med sina säljstrategiska-, säljlednings- och försäljningsrelaterade utmaningar.

Varmt välkommen till Adviser Partner  Richard Bengtsson!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? Tveka inte att höra av er till oss på

Kontakta oss eller klicka nedan.

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/