Adviser Partner har i 21 år hjälpt företag att öka sin försäljning och expandera. Vi välkomnar nu Stefan Berzelius till vårt lag i vår strävan att alltid bli bättre!

Stefan som har ett gediget förflutet inom försäljning, kommer närmast från Gåshaga Kafferosteri som VD där han efter ett imponerande jobb tagit bolaget till nästa nivå. Stefan axlar rollen på Adviser Partner som Vice VD med uppdraget att få hela bolaget att öka försäljningen, ta in nya framgångsrika franchise-partners samt säkerställa att Adviser Partner jobbar smartare, mer effektivt samt gör varje sak rätt.

Kort sagt är Stefan den person som kommer att ta Adviser Partner till nästa nivå där vi gör rätt saker, mer rätt.

Stefan säger så här om sitt uppdrag:

Jag ser med tillförsikt fram emot det nya uppdraget och att få komma ombord tillsammans med Adviser Partners grymma team. Att få möjligheten att vara en del i Adviser Partners resa emot nya utmanande mål och expansion tillsammans med nya och befintliga kunder är riktigt sporrande. Är du som företagare nyfiken hur vi kan hjälpa er försäljning emot nya höjder? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Går du i tankarna att bli din egen? Att ha världens roligaste jobb? Att utvecklas? Och som det inte vore nog, vara lönsam på rätt nivå?

Kontakta Stefan för ett första möte så tar vi det därifrån!

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?