Adviser Partner fortsätter sin expansion och presenterar nästa förstärkning av TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera vår senaste Sales Expansion Specialist Ingemar ”Ingo” Alsenfors. Ingemar utgår ifrån Göteborg och kommer hjälpa kunder runt om i hela Sverige. Med Ingemar i TEAMET innebär det att Adviser Partner nu har Göteborg som näst största verksamhetsort med inte mindre än sex konsulter stationerade lokalt.

Ingo är säljare ut i fingerspetsarna och har under sin karriär presterat mycket högaförsäljningsresultat inom alla de branscher han tidigare verkat.

Den gedigna toppsäljarbakgrunden sträcker sig från att via dörrknackning i sin ungdom sälja enkla produkter till att under senare år arbetat med extremt komplexa säljprocesser mot stora, riktigt stora kunder.

Utöver många års höga försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Ingemar blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning.

– Ingemars erfarenheter från Key Account Management och utveckling av stora konton kommer att hjälpa Adviser Partners kunder med perspektiv på de utmaningar de står inför.

– Ingemars kunskap om branscher som genomgått stora förändring gör att han ihop med Adviser Partners material kommer skapa fantastiska resultat för våra kunder.

– En toppsäljare som på meritlistan arbetat med allt ifrån direktförsäljning av kontorsmaterial till mycket komplexa SAAS lösningar för fastighetsbranschen kommer kunna ge våra kunder extremt konkret konsultation och träning.

Varmt välkommen till Adviser Partner Ingemar Alsenfors!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? Tveka inte att höra av er till oss på
https://adviser- partner.se/kontakta-oss/  eller klicka nedan.

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?
Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/