Efter 22 års verksamhet med utgångspunkt från Sverige och Norge, där vi hjälpt kunder över hela Europa, USA, Afrika och Asien, expanderar nu Adviser Partner ytterligare och etablerar oss lokalt i Danmark.

Det är med illa dold stolthet som vi presenterae Martin Larsen som ny franchisetagare, denna gång för Danmark. Adviser Partner har under många år arbetat med företag i Danmark, men från Sverige. Nu äntligen har vi en Sales Expansion Specialist på plats i Köpenhamn redo att ge service och hjälpa danska företag att expandera och öka sin försäljning i Danmark.

Martin har som alla Adviser Partners Sales Expansion Specialists en gedigen bakgrund som toppsäljare, försäljningschef och företagsledare inom bland annat Industri, SaaS och Consulting.

Martin är Dansk, född i Köpenhamn och uppvuxen i Syd Danmark. Arbetslivsmässigt har Martin arbetat i hela Skandinavien samt i Tyskland, vilket gör att utöver att kunna hjälpa kunder lokalt i Danmark har vi nu även möjlighet hjälpa våra tyska kunder på sitt egna språk.

Martin har under sin gedigna karriär producerat mycket höga resultat och har de sista åren drivit egen konsultverksamhet där han fokuserat på strategi, och etablering av sälj på nya marknader. Martins breda erfarenhet av att arbeta interkulturellt gör att han blir ett starkt

tillskott till Adviser Partners expansion. Varmt välkommen Martin.

Så här säger Martin om vad som kommer att hända nu:

”Adviser Partners koncept och fantastiska material kring säljträning har snabbt visat sig passa mig helt perfekt. Äntligen kan jag erbjuda inte bara säljträning, men också digitala plattformar, analyser av säljorganisationer och material som håller absolut toppklass. Mitt existerande nätverk är nu under bearbetning och det är många gamla kontakter som nu får ett samtal från mig. Samtidigt ser jag otroligt många nya kunder som jag ringer av bara farten. Resultatet är många spännande möten med fokus på ökad försäljning och expansion. Jag har ännu inte gått ifrån ett möte utan ha blivit enig med kunden om vidare dialog. Det bevisar att inte bara jag, utan även den danska marknaden är klar för att ta emot Adviser Partner.”

Vårt förslag är följande för alla våra danska kunder: vill ni öka försäljning nu, när alla prognoser pekar nedåt, kontakta Martin, för med hans kunskap och Adviser Partners material som om och om igen visat sig öka försäljningen, så bestämmer ni er egen framtid!

Hög försäljning är alltid det som skapar stora och starka företag!

Vi ser fram emot att få hjälpa våra vänner i Danmark att också öka försäljningen!

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/