Superförsäljningschefer, Vd:ar och Toppsäljare!

Vi vill ta tillfället att varmt välkomna er tillbaka till ett nytt år! Nytt år ger som alltid nya möjligheter. Vi på TEAM Adviser Partner är i skrivande stund mycket laddade för året som kommer och ser fram emot att få hjälpa våra kunder med de över 2500 inbokade konsultationerna, säljutbildningarna och säljträningarna som redan ligger i våra kalendrar för årets första halva. Dessutom extremt glada över att vi idag med ett TEAM på 37 Sales Expansion Specialists runt om i hela landet, i Norge och i Danmark är mer rustade än någonsin för att hjälpa kunder att skapa expansion och ökad försäljning.

Vi önskar er alla varmt välkomna tillbaka och en riktigt bra start på 2024.

Nu kör vi!

Tveka inte att höra av dig till någon av våra Sales Expansion Specialists om du också vill titta på hur du bäst ökar ditt företags försäljning. Maila oss på expansion@adviser-partner.se eller hitta våra direktnummer här.

PS. För dig som är VD eller Försäljningschef och vill ha mer konkreta tips på hur du ökar er försäljning har vi just nu följande kostnadsfria frukostseminarier inplanerade. Platserna är begränsade och erfarenhetsmässigt fylls de upp fort så boka din plats idag.

Stockholm den 15/2

Tema: Hur du ökar försäljningen i oroliga tider, läs mer och boka.

Stockholm den 18/4

Tema: Pipeline management, läs mer och boka.

Göteborg den 29/2

Tema: Hur du ökar försäljningen i oroliga tider, läs mer och boka.

Göteborg den 25/4

Tema: Hur du gör riktigt bra interna säljmöten, läs mer och boka.

Värnamo den 7/3

Tema: Din säljavdelnings 14 avgörande områden, läs mer och boka.