Vi expanderar!
Adviser Partner har sedan 2002 haft förmånen att hjälpa våra kunder att öka sin försäljning. Vi har gjort detta genom rådgivning, utbildning och träning inom organisation, ledarskap och försäljning. Under dessa 11 år har efterfrågan på våra tjänster fortsatt öka vilket leder till att vi expanderar med en ny konsult.

100 % av intäkterna kommer ifrån försäljningen

100 % av ett företags intäkter kommer ifrån försäljningen. För att nå uppsatta mål i dagens konkurrensutsatta affärsklimat krävs det att den egna organisationen kan hålla hög hastighet utan att tappa kontrollen. Hög hastighet och kontroll bygger på ett handlingskraftigt management på alla nivåer. Detta bygger i sin tur på att chefer och mellanchefer är utbildade och tränade i just professionen management. Att man sedan skall ha den vassaste säljkåren i sin bransch är nog att slå in öppna dörrar, det är trots allt där ute spelet avgörs.

Ovan utmaningar har ökat trycket på våra tjänster inom alla tre områden stort. Vi är därför mycket glada att stärka upp Team Adviser Partner med en ny konsult.

Vi är mycket stolta att från och med augusti välkomna Richard Kendrick till Adviser Partner.

Richard har lång erfarenhet av både försäljning och försäljningsledning med mycket goda resultat. Richard kommer närmast från Q-Branch där han arbetat som både affärsområdeschef och försäljningschef.

Adviser välkomnar Richards vida erfarenhet från IT branschen i kombination med hans styrka att kunna utveckla sina kunders affärer och bygga topp producerande säljorganisationer.

Läs mer om Richard på : Linkedin

Vi önskar dig mycket varmt välkommen och ser fram emot att kunna hjälpa ännu fler kunder med att öka deras försäljning och lönsamhet.

För mer info kontakta oss på:

Adviser Partner Europe AB

Augustendalsvägen 62

Nacka Strand

08 -555 675 00

info@adviser-partner.se

www.adviser-partner.se

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *