Ingen alternativ bildtext i den här bilden

Idag lyfter vi en av våra konsulter, Daniel Hedh. Han är en av Adviser Partners konsulter som hjälper sina kunders säljorganisationer att ta nästa kliv i sin utveckling. Adviser Partners slutprodukt är ökad försäljning och expansion, något som Daniel Hedh är expert på att nå genom att arbeta tillsammans med kunden. Här är tre exempel på hur Adviser Partner, och Daniel Hedh, hjälper kunderna framåt:

* Adviser Partner arbetar alltid på det bästa möjliga sättet för kunden. Vi har funnits i 20 år och det material vi arbetar med bygger på vad som har fungerat bäst under de 20 åren, och vi har lärt oss mycket under årens lopp. Samtidigt säkerställer vi att vi aldrig stagnerar. Daniel Hedh lyfter vikten av att fortsätta utvecklas: “Vi bestämde oss tidigt att inte bli för förtjusta i våra egna åsikter och en sak vi har gjort bra är att aldrig ha någon som helst prestige kopplad till vårt material – så fort vi har sprungit på någon/några som gör något moment bättre/smartare än det sättet vi visar våra kunder så har vi inga som helst problem att ändra oss.”

* När Daniel arbetar med kunder har han fokus på att skapa långvariga resultat, som stannar hos säljorganisationen även efter han lämnat. Att arbeta med Adviser Partner handlar inte bara om en utbildning som ger inspiration, det är ett samarbete som skapar bättre resultat på sikt: “Det är först när vi gör något annorlunda som vi kan förvänta oss ett annat resultat.”, säger Daniel.

* Feedbacken från kunder handlar ofta om att utbildningarna är konkreta, med enkla verktyg och metodiker som är lätta att förstå, applicera och börja använda i sitt säljarbete. “Vi är intresserade av vad som fungerar i praktiken och skapar faktiska resultat.”

Vill du också ta hjälp av Adviser Partner för att öka er försäljning? Eller är du intresserad av att bli en av oss? Kontakta oss!