Idag vill vi lyfta fram och presentera en av våra Sales Expansion Specialists som under flera år har hjälpt Adviser Partners kunder att öka sin försäljning.

Mikael Persson utgår ifrån Örebro men hjälper kunder runt om i Mellansverige.

Läs om Mikaels syn på hur han skapar hög försäljning!

Hur löser du kundens utmaning?

Våra kunders utmaning handlar ofta om hur de kan öka sin försäljning från sin nuvarande situation. Vi kommer i många fall in när kunden vill gasa mer än de gjort de senaste åren, och ber oss om råd. Första steget blir då att ringa in kundens möjligheter, genom att observera hur deras flöde fungerar. Därefter bedömer vi vilken handling som är rätt att förstärka, förbättra, förenkla eller förändra för att nå önskat resultat. I slutet av dagen får kunden alltid ökad försäljning, och det är där vårt fokus ligger.

Vad är det som gör att kunderna ökar i försäljning/expanderar

Receptet för ökad försäljning och expansion handlar om att utveckla och förändra beteenden. Om kunden fortsätter som den alltid gjort, blir resultaten densamma – that’s a fact. Det gäller att prioritera och välja ut den konkreta handling som gör störst skillnad, och lägga all kraft på den. Genom att göra rätt saker på ett smart sätt kan kunden öka sin produktivitet på ett mätbart sätt, vilket ökar försäljningen i slutet av dagen, veckan, månaden och året – ett steg i taget ökar takten på en gradient.

Vad drivs du av?

Mitt personliga driv kommer från två saker. Det ena är att se företag öka sin försäljning på riktigt. Den andra är att Adviser Partner varje dag återupprättar hedern och stoltheten i yrket som säljare. Att sälja är att leverera råd och göra det bättre för andra, något som man ska vara stolt över.

Adviser Partners kunder får alltid ökad försäljning, och om det är det du som bolag är i behov av – då är vi rätt partner.

Tveka inte att kontakta Mikael Persson om ni också behöver hjälp att öka försäljningen.

Vill du också ta nästa steg i din karriär?

Adviser Partner är under kraftig expansion och vill ha fler Franchisetagare runt om i Sverige.

Klicka här för att läsa mer om livet som franchisetagare och bli en av oss!