Adviser Partner är under kraftig expansion och har under 2023 fortsatt att attrahera marknadens skarpaste hjärnor på området försäljning. För att kunna hjälpa fler kunder att öka sin försäljning har vi hittills i Q3 expanderat med sex  nya Sales Expansion Specialists. Idag tar vi tillfället i akt att välkomna en ny topprekrytering till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera Anders Lindström. Anders är född norrlänning, har arbetat en stor del av sin karriär i Asien men är numera bosatt i och utgår ifrån Lund. Anders kommer att hjälpa kunder i Sverige såväl som övriga Europa och Asien.

Anders Lindström har som alla våra Sales Expansion Specialists en bakgrund av att producera mycket höga försäljningsresultat.

Utöver sina gedigna försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Anders blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning.

  • Anders har specialistkunskaper i att hjälpa europeiska bolag att etablera försäljningsavdelningar på nya marknader ibland annat Asien. 
  • Anders har erfarenhet av att jobba försäljning och affärer i olika kulturer och företagskulturer från över 20 olika länder.
  • Anders har hjälpt företag att flerdubbla sin försäljning via framgångsrik etablering på nya internationella marknader.

Varmt välkommen till Adviser Partner, Anders Lindström!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? Tveka inte att höra av er till oss på

Kontakta oss här eller klicka nedan.

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/