Adviser Partner har under hela 2022 och starten på 2023 fortsatt vår expansion. Under Q1 2023 har vi rekryterat och onboardat fem nya Sales Expansion Specialists för att kunna hjälpa fler kunder att öka sin försäljning. Idag tar vi tillfället i akt att välkomna en ny stjärnrekrytering till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera Daniel Roydel. Daniel utgår ifrån Stockholm och kommer att jobba med kunder över hela landet.

Daniel Roydel är som alla våra Sales Expansion Specialists toppsäljare och en grym försäljningschef. Daniel har levererat fantastiska resultat i sina tidigare roller som säljare, KAM och försäljningschef.

Utöver sina gedigna försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Daniel blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning.

  • Daniel har spenderat större delen av sin karriär inom SaaS och digital försäljning och besitter specialistkunskaper på området.
  • Daniel har tung erfarenhet av att utveckla företags digitala affär och anpassa försäljningsavdelningens arbete därefter.
  • Daniel har erfarenhet av att framgångsrikt skapa och bygga upp nya säljavdelningar.

Varmt välkommen till Adviser Partner  Daniel Borg Roydel!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? Tveka inte att höra av er till oss på

https://adviser- partner.se/kontakta-oss/ eller klicka nedan.

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/