Adviser Partner har under hela 2022 och starten på 2023 fortsatt vår expansion. Under Q1 2023 har vi rekryterat och onboardat fem nya Sales Expansion Specialists för att kunna hjälpa fler kunder att öka sin försäljning. Idag tar vi tillfället i akt att välkomna en ny stjärnrekrytering till TEAM Adviser Partner. Vi är mycket stolta att presentera Håkan Melin. Håkan är född östgöte men bor och utgår ifrån Stockholm och kommer att genomföra uppdrag åt kunder över hela landet.

Håkan Melin har som alla våra Sales Expansion Specialists en gedigen säljbakgrund och har under sin karriär presterat mycket höga resultat. Håkan har arbetat som KAM, Försäljningschef och VD och har verkat i Norden, USA och Dubai.

Utöver sina gedigna försäljningsresultat ser vi tre ytterligare starka skäl till att Håkan blir ett mycket bra tillskott i TEAM Adviser Partner och vår strävan att hjälpa kunder att hela tiden bli bättre och öka sin försäljning.

  • Håkan har stor erfarenhet av försäljningsledning med fokus på struktur, process och säljarnas förmåga att lyckas i sin roll. 
  • Håkan har mycket erfarenhet av försäljning med toppresultat mot såväl stora, internationella bolag likväl som små, entreprenörsdrivna företag och start-ups. 
  • Håkan har en djup förståelse för försäljningens övergripande innehåll och mål, som tillsammans med Adviser Partners unika och väl beprövade metoder och verktyg, kommer bidra med mycket värde för våra kunder.  

Varmt välkommen till Adviser Partner Håkan Melin!

Vill du också ha hjälp av TEAM Adviser Partner? Tveka inte att höra av er till oss på

https://adviser- partner.se/kontakta-oss/ eller klicka nedan.

Är du också sugen på att ta nästa steg i din karriär?

Läs mer på https://adviser-partner.se/bli-konsult/