”Jag har arbetat på Svea Ekonomi i 13 år med försäljning och de senaste 3 åren som försäljningschef inom affärsområdet Betallösningar för e-handel. Under 2016 har vi arbetat tillsammans med Adviser Partner där målsättningen med samarbetet varit att skapa en framgångsrik säljkultur med ökad försäljning som resultat.

Jag har själv erfarenhet från ertalet utbildningar inom försäljning och det som utmärkt Adviser Partner är att de snabbt satt sig in i vår organisa- tion och har förstått vad våra utmaningar är. Att jobba med sitt egna material är absolut det bästa och där har Adviser gjort ett fantastiskt arbete.

Under den här tiden har även jag som försäljningschef fått ett enormt stöd vad det gäller coachning, hur jag ska följa upp statistiker och vikten av det. Parallellt har även jag som försäljningschef fått stort stöd av Fredrik Alkell som har fungerat som en mentor vilket har varit till stor hjälp i utvecklingen av mitt ledarskap! Jag skulle lätt rekommendera Adviser Partner till alla som vill lyckas inom försäljning och ledarskap!”