Sales Training

En bra produkt, ett bra erbjudande eller en lösning som hjälper kunderna är det många företag som har. Faktum är att det är mer ovanligt än vanligt att vara helt unik mot sin marknad. Skillnaden i hög eller låg försäljning blir därför säljarnas kompetens.

Kompetenta säljare säljer mer och till bättre marginal

Kompetens består av lika delar talang, intresse och kunskap. Talangen är medfödd och genom att tillföra mer intresse och praktiskt användbar kunskap inom försäljning, så ökar vi säljarna och säljavdelningens försäljning.

Adviser Partner har sedan 2002 utbildat, tränat och coachat tiotusentals säljare till högre resultat. Vi utgår alltid från två synpunkter: Hur det mänskliga sinnet faktiskt fungerar och hur får man kunder att vilja handla mer. Detta kombinerat med ett tydligt önskat resultat från varje träningstillfälle, oavsett företag vi arbetar med, gör vi alltid tillför värde till våra kunder.

Programmen som vi arbetar i adresserar alla typer av säljare och deras utmaningar med tydliga mål, utifrån deras specifika situation.

Sälj-för-icke-säljare är vår unika programserie som får alla som inte kallar sig säljare, t.ex. kundtjänst, servicetekniker, konsulter etc att vilja omfamna försäljning och på egen hand leads-generera och sälja.

Effekten av samarbete med Adviser Partner

Adviser Partners material bygger på egna observationer av vad som fungerar bäst inom försäljning och ledarskap och våra utbildningar ger deltagare fungerande verktyg och metoder att använda redan dagen efter genomförd utbildning, men framför allt annat ger våra säljutbildningar säljare och säljchefer effekten ökad försäljning

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sales Health Check

Uppdrag inom säljstrategi startar oftast med vår egenutvecklade tjänst Sales Health Check

Läs mer om vår tjänst Sales Health Check

Träna dina säljare

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur kan vi hjälpa dig öka försäljningen?

Sales StrategySales ManagementSales Training