Om oss

Adviser Partner är The Sales Expansion Company – specialisten på att skapa högre försäljning och expansion för företag. Sedan 2002 har vi konsulterat och tränat tusentals företag och tiotusentals vd:ar, försäljningsdirektörer, försäljningschefer, säljcoacher, säljare och icke-säljare till högre och mer lönsamma resultat.

Vad gör Adviser Partner

Via fyra olika affärsområden hjälper vi våra kunder att identifiera och adresserar samtliga utmaningar för att få en mer högpresterande säljorganisation.

  • Sales Strategy. Konsultation för att sätta rätt målsättning och planera för hur kunderna når sina mål, genom högre och bättre försäljning.
  • Sales Management. Vi konsulterar, utbildare och tränar säljledningen till högre försäljningsresultat och effektiva coachnings- och rekryteringsmetoder.
  • Sales Training. Alla behöver förstå försäljning mer. Vi tränar alla till högre resultat, oavsett tjänst, oavsett erfarenhet eller komplexitet i försäljningen.
  • Etablering. Vi ser till att det nya önskade beteendet vad gäller bolagets försäljning, blir etablerat och bestående över tid.

Vår vision:

Adviser Partners vision är att skapa fantastiska säljavdelningar som kontinuerligt ökar sin försäljning och når sina mål. Vårt mål är att bli bäst i världen på att göra detta.

 

Vilka jobbar Adviser Partner med

Bland Adviser Partners växande skara uppdragsgivare och referenskunder finns vittnesmål och framgångshistorier om försäljningsökningar på upp till 800%.

Exempel på uppdragsgivare är allt ifrån mindre företag med säljkårer på 3-4 personer upp till bolag med hundratals anställda. Bland uppdragsgivarna finns Axfood, Tele2, TDC, Telia, BMW, Nordnet, Anticimex, Svensk Fastighetsförmedling, Arkitektkopia, Elite Hotels, DNB Nor, 3 Step It, Ikano Bank, Hitta.se, Hogia, Ineco, LogiTech, Baker & Tilly, Panasonic och många fler.

Vi mäter kundnöjdhet på alla våra utbildningar och 87% av deltagarna anser att Adviser Partners utbildningar är bättre eller mycket bättre än tidigare liknande de deltagit på. De vanligast förekommande orden och kommentarerna våra kunder använder om våra utbildningar är konkreta, handfasta tips, pedagogiskt framlagda och bra exempel från verkligheten i kombination med roliga utbildare.

Läs mer om våra kunders framgångar…

 

Adviser Partner har hjälpt oss med både säljutbildning och individuell coachning av våra säljare. Vi uppskattar särskilt lyhördheten hos dem och förmågan att lyfta fram det självklara i våra säljprocesser. Efter utbildningen och coachingen är vi som organisation ännu mer redo att möta våra kunder och kommer att vara betydligt effektivare i både process och resultat.

Johan Hyltner
Vice President NOBIS Hotels, Restaurants & Conference

Arrow Mer om uppdragen

TDC har genom Adviser Partner utbildat 100 säljare och upplever efter genomförd utbildning att såväl aktiviteten som säljarnas kunskap har ökat markant. Detta har givit en tydlig effekt i form av fler affärsmöjligheter och fler tagna affärer genom att både vår avslutsfrekvens och hit rate har ökat markant. Ett stort tack till Adviser Partners som har genomfört utbildningen på ett mycket proffsigt sätt, som har uppskattats av såväl säljare som försäljningschefer. Vi ser detta som början av ett långsiktigt samarbete.

Joakim Harging
Försäljningsdirektör TDC

Arrow Mer om uppdragen

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur kan vi hjälpa dig öka försäljningen?

StrategiManagementFörsäljning