Om oss

Adviser Partner Europe AB är specialister på att hjälpa företag öka sin försäljning genom konsultation, utbildning och träning och har verkat inom de flesta branscher i det svenska näringslivet sedan 2002. Vi visar vägen till ökad försäljning

 

Adviser Partner Europe AB är specialister på att hjälpa företag öka sin försäljning genom konsultation, utbildning och träning och har verkat inom de flesta branscher i det svenska näringslivet sedan 2002. Vi visar vägen till ökad försäljning.

 

Vad gör Adviser Partner

Vi hjälper våra kunder att identifierar och adresserar samtliga utmaningar ett företag kan ha för att få en högpresterande försäljningsorganisation oavsett marknadsläge och konjunktur. Detta görs framför allt inom fyra områden där ett bolag kan ha utmaningar:

– Strategiska frågor där vi konsulterar och tar fram vägen till bolagets målsättningar och visioner. Strategierna kan se olika ut men har alltid samma slutmål: Ökad tillväxt och försäljning

– Management och försäljningsledning. Vi konsulterar, utbildare och tränar Management till högre försäljningsresultat och tar även fram metoder som kontinuerligt ökar bolagets försäljning, oavsett bransch eller konjunktur.

– Försäljning. Alla behöver förstå försäljning och många behöver veta exakt hur bra försäljning går till. Vi har svaren på organisationens frågor om försäljning och kan träna alla till högre resultat, oavsett tjänst, oavsett erfarenhet eller komplexitet i försäljningen.

– Vi ser till att det nya önskade beteendet vad gäller bolagets försäljning, blir etablerat internt och bestånde. Hög försäljning kommer av hög kvatlitet, utfört många gånger på ett effektivt sätt.

Vår vision:

Adviser Partners vision är ett svenskt näringsliv som är mer kompetent och orsaksmässigt inom försäljning. Vi drivs av vår passion till att få än fler att lyckas och bli framgångsrika i sina roller inom försäljning. Talang i kombination med intresse och kunskap skapar de bästa säljarna – vi visar exakt hur det görs.

Vilka är Adviser Partner:

Adviser Partner ägs och drivs av Fredrik Alkell, Henrik Henriksson, Jonas Olofsson och Andreas Tärnstedt.
Fredrik, Henrik och Jonas vägar korsades för första gången 1994 på Lux Svenska AB. 2007 kompletterades trion med ännu en passionerad säljare i form av Andreas. Ägarna har historiskt arbetat med försäljning, varje dag med stort intresse och passion i roller som försäljare, KAM, försäljningschefer och VD till idag där konsultation, utbildning, träning och coachning av Sveriges elit inom försäljning och säljledning har gett en stor förståelse för vad, hur och varför när det gäller att skapa extraordinära resultat.

Kompetensen innefattar bl.a. försäljningsteknik, säljledning, personlighetsanalys, effektiva rekryteringsprocesser, organisationsstruktur och CRM hantering för att nämna några vanligt förekommande områden där vi konsulterar och tränar.

Vilka jobbar Adviser Partner med

Bland Adviser Partners växande skara uppdragsgivare och referenskunder finns vittnesmål och framgångshistorier om försäljningsökningar på upp till 800%.

Exempel på uppdragsgivare är allt ifrån mindre företag med säljkårer på 3-4 personer upp till bolag med hundratals anställda. Bland uppdragsgivarna finns Axfood, Tele2, TDC, Telia, BMW, Nordnet, Anticimex, Svensk Fastighetsförmedling, Arkitektkopia, Elite Hotels, DNB Nor, 3 Step It, Ikano Bank, Hitta.se, Hogia, Ineco, LogiTech, Baker & Tilly, Panasonic och många fler.

Vi mäter kundnöjdhet på alla våra utbildningar och 87% av deltagarna anser att Adviser Partners utbildningar är bättre eller mycket bättre än tidigare liknande de deltagit på. De vanligast förekommande orden och kommentarerna våra kunder använder om våra utbildningar är konkreta, handfasta tips, pedagogiskt framlagda och bra exempel från verkligheten i kombination med roliga utbildare.

Läs mer om våra kunders framgångar…

Adviser Partner har hjälpt oss med både säljutbildning och individuell coachning av våra säljare. Vi uppskattar särskilt lyhördheten hos dem och förmågan att lyfta fram det självklara i våra säljprocesser. Efter utbildningen och coachingen är vi som organisation ännu mer redo att möta våra kunder och kommer att vara betydligt effektivare i både process och resultat.

Johan Hyltner
Vice President NOBIS Hotels, Restaurants & Conference

Arrow Mer om uppdragen

TDC har genom Adviser Partner utbildat 100 säljare och upplever efter genomförd utbildning att såväl aktiviteten som säljarnas kunskap har ökat markant. Detta har givit en tydlig effekt i form av fler affärsmöjligheter och fler tagna affärer genom att både vår avslutsfrekvens och hit rate har ökat markant. Ett stort tack till Adviser Partners som har genomfört utbildningen på ett mycket proffsigt sätt, som har uppskattats av såväl säljare som försäljningschefer. Vi ser detta som början av ett långsiktigt samarbete.

Joakim Harging
Försäljningsdirektör TDC

Arrow Mer om uppdragen

Vill du bli kontaktad?

Hur kan vi hjälpa dig öka försäljningen?

StrategiManagementFörsäljning